Calvadosappel met Cock's Crèmepaté

Ingrediënten
- 50g Cock's Crèmepaté in dunnen plakjes
- 1/2 zoetzure appel
- 3 eetl Calvados
- 8 kappertjes



Bereiding
Schil het stukje appel en snijd in kleine dobbelsteentjes.
Breng de Calvados aan de kook en voeg de stukjes appel toe.
Laat 30 seconden doorkoken.
Nadien de appel laten uitlekken in een zeef.
Meng de stukjes appel met de paté en voeg nog 1 eetlepel Calvados toe.
Zorg dat de stukjes appel niet plat worden.
Rol uit dit mengsel 8 gelijkmatige balletjes.
Let er op dat je handen koud zijn, anders wordt de paté te plat.
Bewaar de appel-paté-balletjes afgedekt in de koelkast.
Verdeel de balletjes over amuse-lepels.
Garneer elk balletje met 2 kappertjes.

Smakelijk!

bekijk PDF

Gebruikte producten
Crèmepaté 4kg
De heerlijke crèmepaté van 2kg maar dan in een grotere, mooie aardewerkschaal van 4kg en anders gegarneerd. Ideaal voor winkels met wat meer ruimte in de koeltoog. Een blikvanger van formaat.
Terug naar overzicht
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden
Conditions générales de vente et de livraison
General terms and conditions of sale and delivery
Allgemeine verkaufs- und lieferbedingungen
Cock's Vleeswaren NV - Industriepark-Noord 14 - 9100 Sint-Niklaas - Tel. +32 (0)3 760 12 50 - info@cocks.be