Bladerdeeghapje met Cock's Westfalie salami

Ingrediënten
- 150g cock's Westfalie salami in blokjes (iets dikker gesneden)
- 1 groot of 4 kleine bladerdeegplakjes (ontdooid)
- 1 potje groene pesto
- 1 ei

Bereiding
Steek rondjes uit de plakjes bladerdeeg met een glas. Leg op elk rondje bladerdeeg een aantal salamiblokjes. Leg hierop een lepeltje groene pesto.
Dubbelvouwen en vaststeken met een cocktailprikkertje. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopt ei. Afbakken in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Zodra het bladerdeeg is uitgezet (na ong. 10-15 minuten)zijn de hapjes klaar.

Smakelijk!

bekijk PDF

Gebruikte producten
Salami Westfalie
De oorsprong van deze salami-soort ligt in Westfalen, net over de grens met Duitsland. Afgevuld in een geplakte natuurdam. Heerlijk gerookt met speciale houtsoorten. Zuiver van vlees en een fijne korrel.
Terug naar overzicht
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden
Conditions générales de vente et de livraison
General terms and conditions of sale and delivery
Allgemeine verkaufs- und lieferbedingungen
Cock's Vleeswaren NV - Industriepark-Noord 14 - 9100 Sint-Niklaas - Tel. +32 (0)3 760 12 50 - info@cocks.be